вторник, 29 декември 2009 г.

Вълшебно огледало ще се грижи здравето ни



      Специално огледало-ясновидец ще ни показва как бихме изглеждали след няколко години, съобразно начина на живот, който водим. Магическото изобретение е дело на френски учени, пише списание “Ню Сайънтист”. Действието на вълшебното огледало се осъществява посредством камера, мощен компютър и плосък монитор с течни кристали.
      Първоначално наистина се появява реалното ви отражение, но само за кратко. В това време безжичната камера ви фотографира, праща снимките на компютъра, той ги обработва и на монитора лъсва страховито отражение, което представя ваша милост след има-няма 5 години. Уловката е, че заснемащото устройство на самото псевдоогледало не е единствено. Из цялата къща са скрити миникамерки, които “шпионират” начина ви на живот – колко време се излежавате, колко и какво похапвате,колко чашки обръщате след работа и пр.
      Специализиран софтуер обработва всички подадени данни от камерите и прави прогноза как бихте изглеждали след петилетка. Специалистите са убедени, че когато човек види в какво ще се превърне след няколко години посредством огледалото на бъдещето, ще се замисли и ще започне да живее по-здравословно.

Няма коментари:

Публикуване на коментар